Σχετικά με εμάς

To Lung Fanzine δημιουργήθηκε το 2018 από μια ομάδα ατόμων με κοινό στόχο να επαναφέρει στο σήμερα την ξεχασμένη -αλλά τόσο αγαπημένη- συνήθεια της ανάγνωσης μουσικών εντύπων. Έκτοτε κυκλοφορεί περίπου ανά δύο μήνες με περιεχόμενο που ξεπερνά συχνά τις 100 σελίδες και καταπιάνεται με τις πιο ενδιαφέρουσες πρόσφατες κυκλοφορίες χωρίς να παραλείπει τις ματιές προς το παρελθόν. Μεταξύ άλλων, σε κάθε τεύχος υπάρχουν συνεντεύξεις, δισκοκριτικές, θέματα για το βιβλίο και τον κινηματογράφο, αφιερώματα, άρθρα, μόνιμες στήλες και φυσικά ως συνοδευτικό μια συλλογή σε CD. Αδιαπραγμάτευτη σταθερά του εγχειρήματος είναι η DIY φιλοσοφία, από την δημιουργία μέχρι την διανομή του εντύπου. Μουσική ξανά σε χαρτί!

Η πορεία μας μέχρι τώρα

2018

Το Δεκέμβριο του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του Lung!

2019

Κυκλοφόρησαν τα τεύχη 2-3-4-5 και πραγματοποιήθηκε το πρώτο live event στο χώρο Χίμαιρες με τη συμμετοχή των Γεώργιου Καραμανωλάκη, Adolf Plays The Jazz, Elephant Foot και Amberclock καθώς και το πρώτο Lung Fest στο Θέατρο Εμπρός με τους Bokomolech, Sigmatropic, sister, Tasos Sagris & Whodoes και Adolf Plays the Jazz.

2020

Κυκλοφόρησαν τα τεύχη 6-7-8-9 και έλαβε χώρα το δεύτερο live event στο Death Disco με καλεσμένους τους: Κτίρια τη νύχτα, Tango with Lions, Δεσποινίς Τρίχρωμη και Emi Path.

2021

Κυκλοφόρησαν τα τεύχη 10-11-12 (λόγω COVID δεν υπήρξε κάποιο live event…)

2022

Κυκλοφόρησαν τα τεύχη 13-14-15-16 και διοργανώθηκε το δεύτερο Lung Fest στο Ρομάντσο με line up: Closer, Mechanimal & The Dark Rags.

Η συντακτική μας ομάδα

Σε κάθε τεύχος συνεισφέρουν κείμενα περίπου 30 άτομα, καθένα από τα οποία προσφέρει τα δικά του ακούσματα και το δικό του γούστο. Κάποιοι αρθρογραφούν σε σταθερή βάση κάποιοι ανά διαστήματα, σε κάθε περίπτωση, καθένας βάζει το δικό του λιθαράκι στο σύνολο.

Για Παραγγελίες